Vacatures

Werken in de Randstad biedt speciale uitdagingen. 
Het is het kloppend hart van Nederland als u van activiteiten houdt: 'the place to be'. Naast een uitdagende dynamische werkomgeving, vindt u in de regio Kennemerland talloze mogelijkheden op het gebied van ontspanning, cultuur en opleiding. Haarlem is een stad van circa 150.000 inwoners, met een centrumfunctie voor de regio op het gebied van cultuur, sport, zorg en dienstverlening.

Het Streeklab Haarlem voert diagnostiek van infectieziekten uit ten behoeve van de patiënten in de regio Kennemerland. Het vervult deze functie voor de twee ziekenhuizen in de regio (Spaarne Gasthuis met locaties in Haarlem, Heemstede en Hoofddorp en het Rode Kruis Ziekenhuis met het brandwondencentrum in Beverwijk). Daarnaast verricht het laboratorium ook alle microbiologische en serologische onderzoeken voor verpleeghuizen, huisartsen, verloskundigen en andere instellingen voor gezondheidszorg. Bij de stichting werken vijf artsen-microbioloog, twee medisch moleculair microbiologen en één parasitoloog. In totaal zijn ongeveer 85 analisten, administratieve- en facilitaire medewerkers werkzaam.

Het Streeklab Haarlem is een geïntegreerd medisch specialistisch bedrijf dat diagnostiek en advies aanbiedt volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten, opdat behandelend artsen infecties bij patiënten optimaal kunnen diagnosticeren en behandelen. Het Streeklab Haarlem wil een goed geoutilleerd, gecertificeerd microbiologisch referentie laboratorium zijn met wetenschappelijke output, opdat het voor huidige en nieuwe medewerkers een uitdagende en plezierige onderneming is om voor te werken.

• Wij gaan voor continu verbeteren 

 Wij staan aan de basis van infectiepreventie

 Wij adviseren op basis van nieuwste inzichten

 Wij bieden state-of-the-art laboratoriumzorg

 Wij genereren nieuwe kennis

 Wij waarderen eigen verantwoordelijkheid

 Wij staan voor een uitdagend werkklimaat

 

Streeklab Haarlem is op zoek naar een Microbiologisch Analist m/v voor 36 uur voor de afdelingen Moleculaire Biologie en Serologie.

Klik hier voor de vacature.

 

 

Go To Top