23 Sep
Open Avond Streeklab Haarlem voor praktijkassistenten en praktijkondersteuners

Op dinsdag 21 januari heeft Streeklab Haarlem weer een Open Avond georganiseerd voor praktijkassistenten en praktijkondersteuners van huisartsen. Meer dan 30 belangstellenden hebben inzicht gekregen in de werkzaamheden en onderzoekmethodes van Streeklab Haarlem. De avond is door de deelnemers beoordeeld als zeer interessant. De volgende Open Avond is gepland op dinsdag 18 februari.

Op deze avond wordt een presentatie gegeven door onze arts-microbioloog Bjorn Herpers en wordt gevolgd door een rondleiding door het laboratorium. Hierbij wordt door de analisten van Streeklaboratorium toelichting gegeven op de volgende onderwerpen: Bacterieel Lab, Serologie, Parasitologie, Moleculair en de PCR-techniek.  

De deelnemers hebben aangegeven dat door het bijwonen van deze avond, zij meer inzicht hebben gekregen in de diverse onderzoeken en zo in staat zijn om de patienten beter voor te lichten.

Streeklab Haarlem heeft meerdere Open Avonden gepland in 2014. Voor meer informatie neem contact op met het Streeklab via servicedesk@streeklabhaarlem.nl

 

Ander recentelijk nieuws

Go To Top